AMURA Building Alcobendas

Client

Scope

Address

Surface

Certification(s)

PROJECT DETAILS

We were commissioned to give a fresh new look to the property’s common areas and car park. Subsequently, the owners will take on the renovation of the ground floor, which will house a variety of user amenities.

The work included recovering the walls in a combination of wood panels and paint and installing new carpeting.

The refurbishment completely transforms the main lobby, relocating the reception area to the opposite side. The floor has been replaced with porcelain tiling with a more modern design, bringing light and energy to the space and providing a focal point for the overall design. The original beadboard has been replaced with vinyl wallpaper and wooden panelling, while new directories/signage and furnishings complete the new look.